Bannerprint

Print et banner
(120 cm x 29,7 cm)
med en
Konica Minolta
Kopi/printer

Læs mere her

  

  

Download brochure

 

Konica Minolta bizhub

Kopi / print løsninger

Vi forhandler følgende:

 

 


 

Konica Minolta

Konica Minolta sikrer, at hjertet i din virksomhed banker, som det skal. Vi sørger således for, at dine behov inden for print, kopi, scan og softwareløsninger konstant er dækket optimalt, så din virksomhed har det bedste workflow, og du kan koncentrere dig fuldt ud om dit kerneforretningsområde.

Men udover salg af unikt hardware og avanceret software tager vi personligt hånd om dig. Vores store Service- og Supportafdeling har veluddannede konsulenter, it-specialister og teknikere til at afdække dine skiftende behov og løse enhver tænkelig opgave. Vores digitale, multifunktionelle printere rummer funktionerne print, kopi, scan, fax, efterbehandling og e-mail. Og med vores ekstra softwareløsninger kan du optimere workflowet i din virksomhed yderligere.

På grund af konstant produktudvikling har vores produkter samtidig opnået markedets bedste kvalitet og driftsikkerhed. Det, Konica Minolta tilbyder, er kort sagt "heartware". En effektiv, økonomisk og engageret kombination af hardware, software og service/support. En kombination, der skaber merværdi og tryghed for dig som kunde – og holder din virksomhed i balance.


 

HP

HP er en teknologivirksomhed, der opererer i mere end 170 lande over hele verden. Vi forsker i, hvordan teknologi og services kan hjælpe enkeltpersoner og virksomheder med at løse problemer og udfordringer og realisere deres muligheder og drømme. Vi anvender nye tænkemåder og ideer til at skabe enkle, værdifulde og pålidelige løsninger med it-teknologi, så vores kunders liv og arbejde løbende forbedres.

Ingen anden virksomhed tilbyder et så komplet udvalg af teknologiprodukter som HP. Vi tilbyder løsninger lige fra håndholdte enheder til nogen af verdens største supercomputerinstallationer. Vi tilbyder kunderne et bredt udvalg af produkter og services, fra digital fotografering til digital underholdning og fra store computerløsninger til hjemmeprint. Denne omfattende portefølje hjælper os med at finde netop de produkter, services og løsninger, der opfylder den enkelte kundes behov.


Login

Brugernavn:

Adgangskode:

Glemt password?

Service

Serviceaftale:
Bestilling af service og forbrugsstoffer 
til din printer / kopimaskine
Tlf. 70 10 40 10

Partnere


Konica Minolta


 

LifeSize

Billedresultat for HP Specialist


 

 


Alle priser er excl. moms

ITGroup | Nordager 22 | 6000 Kolding
Tlf. 70 10 40 10 | Email: info@itgroup.dk|CVR: 33573375
EffectShop